Cesta začíná prvním krokem

28.07.2019 11:15

"Cesta dlouhá tisíc mil, začíná prvním krokem" - Confucius 

Představte si svůj cíl – představte si ho do všech detailů. Dejte tam opravdu to, po čem prahne Vaše srdce. To, co vás rozrezonuje tak, že se cítíte naplněni a vše dává smysl. Dejte tam to, po čem skutečně toužíte, ne to co je nyní podle vás reálné. Představte si to, co je pro vás opravdový cíl. 

Vidíte ho? Čeká Vás hodně kroků, než se splní? Představte si celou cestu a udělejte každý den pár kroků. Skutečně je udělejte. Netrapte se tím, že těch kroků bude hodně a že to možná bude i náročné. Nastavte si to tak, ať vše probíhá ideálně, ať potkáváte ty správné lidi, ať se vám dějí ideální „náhody“, ať máte na plnění svých přání spoustu energie. Ať vás baví nejen cíl, ale užíváte si celou cestu. Toto všechno jde – můžete dokázat cokoliv chcete, můžete si upravit cestu, tak ať se učíte hrou, máte podporu a všude kolem sebe cítíte božskou lásku a hojnost. 

I tyto věci se učí na kurzech Techniky Kvantového Doteku Matrixu. A hlavně začněte kráčet po této cestě už dnes – dnes je nejlepší čas vašeho života k prvnímu kroku své cesty, která může mít klidně i tisíc mil a v jejím průběhu i na konci je spoustu sladké odměny – v podobě toho, že žijete život svých snů. Může to dokázat skutečně každý. Každý, který vykročí. 

S láskou, www.kvantovaterapie.cz

Další články