Nemoc

28.07.2019 11:04

Z pohledu kvantové fyziky je nemoc stejně jako zdraví jen iluze! 

To, zda onemocníte nebo zůstanete zdraví s úžasnou imunitou je "jen" výsledkem programů vašeho podvědomí. Pokud jste od dětství slýchávali, že onemocníte z průvanu, nebo když se málo oblečete či nevezmete čepici a uvěřili jste tomu - tak je to pravda. Vaše pravda. 

Naše realita je tvořena myšlenkami. Každá myšlenka tvoří. Pozitivní, negativní i neutrální. Nelze netvořit. Jen většina lidí to dělá nevědomky. Na našich kurzech učíme jak tvořit vědomě a jak tvořit jen to, co doopravdy ve své realitě chcete. Postupem času potom stejně každý dospěje k tomu, že jen tak "JE". Protože prací na sobě postupně mizí i přání našeho ega. Ale i tato cesta je pro náš růst důležitá. Když máte ve svém podvědomí nemoc nebo to, že teď někde řádí chřipková epidemie, tak se otevíráte této možnosti a dovolujete si tuto zkušenost prožít. Když se místo toho zaměříte na své dokonalé zdraví, volíte opačnou variantu. 

I čínská medicína říká, že je důležité se udržovat v rovnováze. Když je moc jinu nebo jangu, tak může dojít k nerovnováze a pak přichází nemoc. Proto pracujte ve své myšlenkové i fyzické rovině na dokonalé imunitě. Posilujte své zdraví. Protože pokud posílíte své zdraví a udržíte si vnitřní rovnováhu těla, duše i mysli, pro žádnou nemoc nevznikne prostor.

S láskou, www.kvantovaterapie.cz

Další články