Proč to nefunguje?

28.07.2019 10:52

Patříte mezi velkou skupinu lidí, kteří čtou duchovní a sebe-rozvojovou literaturu a pracují na sobě? Daří se vám to, co čtete nebo slyšíte převézt do praxe? 

Možná jsou již některé oblasti vašeho života pěkně nastavené a dobře se vám v nich daří. A možná váš život nevypadá moc tak, jak by správně měl. Ale vždyť přece děláte nebo přemýšlíte tak, jak je v knihách popisováno. Tak proč máte někdy pocit, že tak moc šťastní vlastně nejste? Proč to vlastně někdy funguje a někdy vůbec? Hodně duchovně hledajících lidí soustředí velké množství energie na PROČ. Ale ono je ve výsledku úplně jedno proč. Důležité je, že v tom máme nepříjemné pocity, které jsou našimi kontrolkami, že tam není něco v pořádku. 

Za vše, co se nám děje v životě si můžeme sami. Ano, my sami. Ne ti druzí, i když jsme naučeni se tak na situace koukat. Ale je to dobrá zpráva, že si za to můžeme sami, jelikož díky tomu, to můžeme my sami vyřešit a změnit. Pojďme se podívat, jak tedy na to. Když to opravdu hodně zjednodušíme, tak si představte své tělo jako počítač. A do tohoto počítače si nahráváte programy a aplikace, pomocí kterých fungujete. Když už se nám nelíbí nějaký program nebo aplikace ve skutečném počítači, tak je jednoduše smažeme a už nejsou. V našem lidském počítači se však chováme často následujícím způsobem: Nelíbí se mi tento program, tak ho zastrčím do nějaké složky, kde nebude vůbec vidět. Nebo do jeho ikonky dám pěkný obrázek, aby mě tak nedráždil. Nebo budu dělat, že ho vůbec nemám a budu se soustředit na jiné programy.

Takto se často snažíme o pozitivní myšlení, protože máme přece pozitivně myslet, ale naše programy říkají něco jiného. Děláme, že tu nejsou, snažíme se je ukrýt nebo na ně lepíme hezké nálepky a věříme, že nálepka změní celý obsah. Pozitivní myšlení je hezké a účinné, ale jen když s ním souzní celá naše bytost. Pokud ne, tak si na něj jen hrajeme a moc nám nepomáhá, spíše naopak. 

Představte si, že vás něco nebo někdo pořádně naštval. Pokud jste uvíznutí v poučkách o pozitivním myšlení, snažíte se co nejrychleji vrátit do pozitivna a odůvodnit si, že vlastně vůbec nejste naštvaní oduchovnělými argumenty jako: „Respektuji tvou cestu.“, „Nemá to se mnou nic společného.“, „Všechno je tak, jak má být.“ atp. Na těchto větách není nic špatného, dokonce mají v sobě i hodně pravdivého, ale ne v případech, že to uvnitř vás vře a nejraději byste daného člověka nakopali nebo alespoň vykřičeli bolest, kterou právě způsobilo vaše naštvání. Když se snažíme dělat, že tyto pocity nemáme, tak si lžeme do kapsy a pouze zesilujeme jejich destruktivní účinky. A přitom i negativní emoce nám mohou pomáhat a posilovat nás. O tom si povíme v závěru.

Tímto přístupem si způsobujeme, že nám to, co si přejeme jednoduše nemůže fungovat tak, jak si přejeme. Na povrchu se snažíme něco vyzařovat a přitáhnout si tím to, co si přejeme, ale zevnitř nás vyzařujeme úplně jinak a hádejte, co má větší sílu? Co s tím? Cest je mnoho, žádná není dobrá nebo špatná. Cesty jsou. Povíme vám o té, která funguje nám a předáváme ji na našich kurzech. 

Dejte se do velkého úklidu. Pracujeme metodou kvantového čištění podle Techniky Kvantového Doteku Matrixu. Nejprve se čistí nejdůležitější vztahy s blízkými, kteří na nás měli velký vliv. Toto zabere u většiny lidí v průměru kolem 4 až 5 hodin, u některých více, u některých méně. A pak se dočišťují programy v oblastech jako jsou zdraví, láska, práce, finance, osvícení – jednoduše ve všech, které jsou pro vás v životě důležité, a v kterých byste rádi zaznamenali změnu. Představte si to tak, že mažete v počítači staré a nepotřebné programy, a ty které vám částečně slouží aktualizujete na nejnovější verzi, aby vám sloužili mnohem lépe. Věnujete se všem vašim: chci, nechci, musím, nesmím, můžu, nemůžu, měl bych, neměl bych atp. A ve všech čistíte tak dlouho, dokud se neobjeví harmonie a rovnováha. 

Pokud máte ve svých programech harmonii a rovnováhu můžete si (většinou poprvé) skutečně svobodně vybrat pro jakou variantu se rozhodnete a co se vám začne v životě dít. Když v nich máte jakékoliv „ale“, většinou má větší sílu to „ale“ a ve skutečnosti se vám přitahují do života tato „ale“. Je to dokonale fungující mechanismus, kdy se vám do života stále vrací nezpracované věci, ve kterých právě tato „ale“ máte proto, abyste se jich konečně mohli zbavit. Je to jako když vám na počítači vyskakuje okénko antiviru, které vám hlásí, že máte v počítači viry a je potřeba je smazat. A tak nám v životě stále vyskakuje to, v čem máme nepříjemné pocity a vadí nám to, se sdělením: „Teď je super příležitost to vyřešit. Uděláš to?“. Jakmile si uděláme pořádek v našem počítači a pročistíme ho, začne nám dávat zcela jiné výsledky, než doposud. A stejně tak je to v životě. Jakmile si pročistíme své bloky, strachy a nastavení, spousta věcí se změní, dokonce se změní i spousta lidí. Tím, že se změníme my, změní se i to, jak se k nám chovají oni. Přestanou se nám dít věci, v kterých nám není dobře. A oblasti, které dříve nefungovaly tak moc dobře, začnou fungovat stejně dobře jako ty, které jsme měli nastaveny už od přirozenosti dobře. 

A co pak, když se zbavíme svých problémů? Paradoxně má spousta lidí blok v tom, co bude dál. Bojí se, zda neztratí svou identitu, jako kdyby je definovaly právě jejich problémy. Bojí se, co budou dělat, když už nebudou řešit své problémy. Dobrá zpráva je, že i strachy jsou jen programy a jdou snadno odstranit. Ano, i velké fóbie, ale i ty menší našeptávající všudypřítomné strachy jdou zpracovat. A pak se otevře velice zajímavý svět. Krásná hra.

Možnost tvoření a dětského hraní i v dospěláckém světě. Neznamená to, že už nás nikdy nic nenaštve nebo nerozesmutní. Emoce se však stanou kamarády. Všechny, ty které vnímáme pozitivně, i ty které vnímáme jako negativní. S láskou nás upozorňují na to, kde máme rezervy či zda nejdeme mimo svou cestu, pro kterou jsme se rozhodli. A když chceme něco změnit, máme skvělý nástroj, jak to během chvilky udělat. Své programy a nastavení si můžeme nejen čistit, ale i vytvářet, což je také velká zábava a značná změna způsobu prožívání života, ale to by bylo na další dlouhý článek. 

Přejeme vám, ať je i váš život krásná hra a pokud vás kvantové čištění podle TKDM zaujalo, těšíme se na společnou intenzivní práci na některém z našich pětidenních kurzů.

S láskou, www.kvantovaterapie.cz

Další články