TKDM

29.07.2019 12:14

TKDM (Technika Kvantového Doteku Matrixu) je technika transformace naší mysli. 

Náš život žijeme na základě získaných programů našeho podvědomí, které postupně během dětství a dospívání formovaly naši osobnost. Na jejich základě vznikají z hlediska psychosomatické medicíny nemoci a stavy nespokojenosti. Zbořte své hranice a naučte se pracovat se svým myšlením tak, aby vás neomezovalo, ale naopak posilovalo. Prožijte sami sebe jako tvůrce svého života. 

Na přednášce se seznámíte s úvodem do nového způsobu pozorování reality bez iluzí. To, co jste nikdy neviděli, se pro vás může stát zcela samozřejmým a stejně skutečným jako cokoliv, co už znáte. Co je skutečná realita? Simon Loyd říká, že „Realita je to, na čem se shodla většina lidí.“ Ale shodli jsme se dobře? Nebo ne? Kvantová fyzika nám dokazuje, že vlastně nic není hmota. Nejdříve přišla tvůrčí myšlenka a ta svým potenciálem teprve potom vytvořila hmotu. A jak říká kvantový aktivista Amit Goswami: „My jsme byli vycvičeni vidět svět hmotným.“ Z hlediska kvantové fyziky věci nejsou tvořené z hmoty. Jsou tvořeny z myšlenek, pojmů, informací. Když se podíváme na to, z čeho se skládá hmota, tak na subatomární úrovni dojdeme k tomu, že je to především prázdný prostor. Prostor, ve kterém jsou velmi malé částečky hmoty. Kdybychom tyto částečky zahustili do skutečné hmoty, dostaneme se k tomu, že všichni lidé na této planetě se vejdou do jedné kostky cukru.

Thomas Young sledoval, jak se tato hmota chová. Dělal pokusy s elektrony a ve svém Dvouštěrbinovém pokusu dokázal, že projev hmoty je závislý na pozorovateli, který na ni zaměřuje svou pozornost. Tam, kde pozorovatel zaměřil svoji pozornost, se částice projektovaly jako hmota. Tam, kde pozornost nezaměřil, se projevila jako vlna či energie. Když se dvě vlny potkají, dochází k jejich zhroucení. Když to aplikujeme na člověka, tak kolaps vlny dokáže způsobit mikrovýpadek v našem vědomí, které se díky tomuto kolapsu jakoby přepíše. Výsledkem je, že takto můžeme „přeprogramovat“ naši mysl i naše tělo a nastartovat například samovyléčení těla. 

Díky tomu jsme schopni se naučit vědomě pracovat se svým tělem, vědomím i podvědomím a tak si upravit život podle svých představ v módu vědomého tvůrce své vlastní reality.

S láskou, www.kvantovaterapie.cz

Další články