Každý je důležitý

28.07.2019 11:59

„Každý člověk na Zemi, bez ohledu na to, co dělá, hraje vždycky hlavní roli v Historii světa. A obvykle o tom neví.“ - Paulo Coelho 

Máš pocit, že nejsi důležitý? Že na tobě nezáleží nebo že nepřispíváš ničím důležitým? Každý člověk je součástí velkého celku. A nejen člověk, vše živé i neživé kolem nás. Ze všeho si můžeme brát inspiraci. Díky lidem a všemu kolem sebe si utváříme i pohled na sebe samé. Vybíráme si, co se nám líbí, co se nám nelíbí, jací chceme být a jací být nechceme. A minimálně v jednom světě hrajeme hlavní roli a to v tom svém. 

Jací chceme být herci? A jsme takoví? A co můžeme udělat proto, abychom byli tím nejlepším hercem svého života? Hercem, na kterého nás baví koukat a obdivujeme jeho výkony i to, jak se vyrovnává s nejrůznějšími situacemi. Je plno nástrojů, kterými si můžeme pomoci se hravě stát hercem, kterého budeme obdivovat. Na kurzu Techniky Kvantového Doteku Matrixu pracujeme s několika aspekty, jednak se naučíte, jak si zpracovat své strachy a bloky, ale i jak si hravě „stáhnout“ vlastnosti a schopnosti, které chcete mít. 

Pamatuj, že jsi důležitý a záleží na tobě. Nepřiprav sám sebe o sama sebe. Ale i když se připravíš o svá přání a touhy, stále jsi důležitý a vždy to můžeš změnit anebo nezměnit.

Záleží jen na tobě, jak chceš žít. Ať už se rozhodneš jakkoli – stále jsi a budeš důležitý. 

S láskou, www.kvantovaterapie.cz

Další články